Mingel, Scen eller workshop?

 

MINGELTROLLERI – personlig magi till fördrinken

Mingeltrolleri är ett perfekt sätt att starta kvällen på. Martin minglar runt bland era gäster med varm humor och låter magiska trick hända i deras egna händer. En bra isbrytare som garanterat ger gästerna något att prata om och höjer stämningen. Anpassningsbart för alla typer av lokaler, platser och grupper.

SCENFÖRESTÄLLNING – höjdpunkt och samtalsämne

Ni bjuds på varm och sarkastisk humor i samklang med överraskande magi och nära interaktion med publiken. Kvick dialog med en rapp tunga blandas med musiksatta mer poetiska nummer.

Max publikantal: 1 – 500 beroende på scenens synlighet

Språk: Svenska alt. engelska

Längd: 25-45 min beroende på kundens önskemål

Enkla tekniska krav: Minimum 3×2 meter scen, allmänt scenljus ( motsvarande 2-4 parkannor), litet ljudbord för musik och tal samt en headsetmikrofon. Samt 2 stolar och ett bord. Ej mer än 2 meter till publiken från scen. Om lokalen saknar teknik så kan vi erbjuda ljud och ljus-systemen samt medföljande tekniker som dessutom kan uppträda som extra mingelmagiker.

WORKSHOP – lär er magitrick tillsammans

Vill du själv kunna köra några fräcka magitrick på nästa AW? Här har ni chansen att låta en av Sveriges bästa magiker som bland annat undervisat på bartenderutbildningen lära er några enkla men geniala trick.

Max deltagare per workshop: 25 personer

Språk: Svenska alt. engelska

Längd: 2,5 – 3 timmar ink. paus

Tekniska krav: Lokal med tillgång till bord och stolar. All övrig rekvisita och magi-material ingår.

header magicbymartin

Annons